Transformers týdeník 01-08/2017

Jsou za námi další týdny a tedy pro vás máme souhrn informací, které se staly ve světě Transformers.

Novinky figurky:

XM Studio zveřejnilo snímky ze svého prototypu sochy Optima Prima.

xmstudiosop-001 xmstudiosop-002 xmstudiosop-003

Imaginarium Art aktualizovali své FB stránky a předvedli svůj nový kousek, sochu Grimlocka ze scény z Transformers Movie, kde Grimlock bojuje se Sharkticons a na zádech mu jede Wheelie.

Imaginarium-Art-Grimlock-Statue

Dalším z chystaných soch Imaginarium Art bude G1 Starscream korunovační socha. Soška zatím vypadá velice propracovaně, bližší detaily zatím ovšem nejsou známy.

Imaginarium-Art-Starscream-1

A ještě jedna chystaná soška od Imaginarium Art, tentokráte se bude jednat o Rodima Prima.

Imaginarium-Art-Rodimus-Prime

3A je další společnost, která zveřejnila svoji další sošku Optima Prima s podobou z Generation 1. Soška je cca 41 cm vysoká, doplněné LED světly. Prodávat by se měla začít ve 3. čtvrtletí roku 2017 za 390 $.

3A-TFG1-Optimus-Prime-01 3A-TFG1-Optimus-Prime-02 3A-TFG1-Optimus-Prime-03

Nová společnost s názvem Soldier Story Toys produkuje oficiálně licencovanou Transformers Generation 1 Unicron stolní lampu. Socha by měla vyjít ve 2. čtvrtletí roku 2017, je cca 66 cm vysoká. Kromě Unicrona obsahuje soška i malou postavu Hot Roda s Matrixem.

soldier-story-unicron-03 soldier-story-unicron-02 soldier-story-unicron-01

A na závěr si představíme ještě novinky z Prime 1 Studia. Po Beast Wars Optimus Primal, přichází Beast Wars Megatron.

Prime-1-Studio-BW-Megatron-03 Prime-1-Studio-BW-Megatron-02 Prime-1-Studio-BW-Megatron 01

A protože všichni co jsme zatím viděli trailer na The Last Knight, tak trochu tušíme co se stane s Optimem, Prime 1 Studio též nezahálí a plánuje vydat sošku Nemesis Prime. Soška je identická se sochou Optimus Prime, kterou Prime 1 Studio v minulém roce zveřejnilo, Nemesis je však temnější s Decepticonským odznakem.

P1S Nemesis Prime (3) P1S Nemesis Prime (2) P1S Nemesis Prime (1)

Novinky komiksy:

Komiksová série Optimus Prime nám nejenže představuje Optimovu minulost, jako policisty na Cybertronu, ale přináší nám i nové postavy. Těmi jsou Wreck-Gar a Rum-Maj. Wreck-Gara můžeme znát už z Generation 1 seriálu a dále pak ze seriálu Animated. Ovšem v tomto komikse s přátelskými Junkioni které známe ze seriálů nemají mnoho společné.

Junkion-design

Novinky ostatní:

V lednu 2017 proběhla v Miláně módní přehlídka od Moschino a světe div se představena na ní byla dámská a pánská kolekce představující klasické Transformers Generation 1. Uvidíme zda se kolekci bude dařit.

Moschino-Transfomers-009 Moschino-Transfomers-008 Moschino-Transfomers-007 Moschino-Transfomers-006 Moschino-Transfomers-005 Moschino-Transfomers-004 Moschino-Transfomers-003 Moschino-Transfomers-002 Moschino-Transfomers-001

A na závěr jedna smutná zpráva 13. ledna 2017 nás navždy opustil Dick Gautier, dabér Hot Roda/Rodima Prima z Generation 1 seriálu. Bylo mu 85 let. Čest jeho památce.

Dick Gautier