Transformers 5 – nové informace 4/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

V polovině března jsme měli možnost vidět již druhý oficiální trailer na The Last Knight, níže si ho můžete připomenout s českými titulky.

Na nedávné akci Kids Choice Awards, které se účastnila i Isabela Mooner alias Izabell, bylo s touto mladou herečkou natočen rozhovor, kde pohovořila krátce o své postavě. Na toto video se můžete podívat zde.

IMAX 3D zveřejnil nový plakát pro nadcházející The Last Knight. Jsou zde smíchané středověké prvky s Transformers ikonografii se sloganem: „Každá legenda skrývá tajemství“.

imax1 imax2 imax3 imax4 imax6

Díky oficiálním stránkám B.O.T.S nyní můžeme vidět podoby nových Transformers figurek pro The Last Knight.

Jedná se o postavy: Optimus Prime, Bumblebee, Crosshairs, Barricade, Megatron, Sqweeks a Dragonstorm

TF5 (1) TF5 (2) TF5 (3) TF5 (5) TF5 (6) TF5 (7)TF5 (4)

Paramount a Hasbro uspořádalo Transformers The Last Knight Super Fan Event, kdy otevřelo své prostory pro veřejnost, která se tak mohla pokochat některými filmovými kulisami včetně prohlídkou aut, která budou ve filmu použita. Více fotografii si můžete prohlédnout zde a zde.

Na zahraničních stránkách se objevilo 8 nových plakátů postav z The Last Knight, některé nám již jsou známé, ovšem máme tu i pár nováčků. Níže si můžete prohlédnout plakáty a video, kde se nám postavy krátce předvedou.

TF5-Screen-Shot 1 TF5-Screen-Shot 2 TF5-Screen-Shot 3 TF5-Screen-Shot 4 TF5-Screen-Shot 5 TF5-Screen-Shot 6 TF5-Screen-Shot 7TF5-Screen-Shot 8

Paramount aktualizovat své webové stránky pro nový Transformers film: The Last Knight. Na stránkách můžete nalézt videa, fotografie a mnohé další. Nové stránky naleznete zde.

Na CinemaCon 2017 byl rovněž odhalen nový plakát pro nadcházející film.

transformers-the-last-knight-cinemacon-1

A na závěr ještě jedna hudební novinka, skladatel Steve Jablonsky, který je s Transformers už od prvního filmu a jeho hudbu jistě z filmu všichni dobře známe. Zveřejnil na Youtube theme z nového filmu.