Týdenní přehled figurek Transformers – 35/2012

Týdenní přehled figurek Transformers – 35/2012

Přinášíme vám přehled figurek z týdne od 27.8. do 2.9.2012.

Byla představena Takara verze Classics: Ultra Magnus

Takara připravuje pro trh, novou figurku ze série Classics. Jde o repaint Ultra Magnuse od Hasbra. Barevné provedení je sice o trošku odlišné, verze od Hasbra má více modré barvy, zatímco Takara verze, je více v bílé barvě. Figurka by se měla objevit někdy na přelomu září/říjen, již nyní je možné si jí přeobjednat v eshopech.

Scourge

Scourge, ten je repaintem Optima Prima ze série Reveal the Shield.

Slipstream

Fembotka Slipstream je přetvořena z figurky Transformers Prime, First Edition, Deluxe Starscream. Nově je ovšem vytvarovaná hlava a tělo je repaintované.

Transformers Prime First Edition a Dark Energon

Bylo oznámeno, že série figurek z First Edition se opět vrátí do prodeje, pouze tedy jenom v USA, ale nově přichází do prodeje série Dark Energon, Kde budou figurky kompletně přebarvené a plastové plné části nahradí průhledný plast. Můžeme se těšit na tyto postavy: FE: Starscream, Arcee, Terrorcon Cliffjumper, Vehicon, Optimus Prime a Bulkhead. Dark energon: Defender Wheeljack, Knock Out, Starscream, Defender Bumblebee, Defender Optimus Prime, Megatron

Transformers Prime: Deluxe Sergeant Kup

Nová figurka ze série figurek Robot in Disguise, přichází do prodeje, tentokráte se jedné o Serguanta Kupa. Který vychází z figurky Ironhida.

Transformers Prime: Deluxe Rumble

Další figurkou, která zamířila do prodeje ze série Robot in Disguise je Rumble, jeden ze Soundwaveových kazeta-botů. Jeho figurka má ovšem vlastní mód auta, ale zůstala mu možnost proměnit své ruce v kladiva, jako v G1.

Transformers Prime Arms Micron

Japonská firma Takara prohlásila, že zbraně Micron pro figurky ze série Prime budou k dodání v lednu. Tyto zbraně si můžete pořídit k figurkám ze série Prime, každá postava má svojí vlastní zbraň.

Ultra Mammoth

Ze série Beast Wars Neo, přichází nová postava Ultra Mamooth, tato figurky je rapaintem figurky Big Convoy ze série Beast Wars Neo. Ultra Mamooth, je ovšem modré barvy.

Transformers Generations: Scout Class Laserbeak

Série figurek Generations vydává upgreadované figurky z G1, Laserbeak, ovšem vypadá trochu jinak, než jsme na něj zvyklí. Figurka je repaintem ROTF Skystalkera, barvami a alt modem je inspirací G1.

Galerie


1-ultra-magnus


2-Scourge"


3-slipstream


4-FE


4-dark-energon


5-kup


6-rumble


7-Arms-Micron


8-ultra-mamoth


9-laserbeak