Transformers týdeník 5/2014

Transformers týdeník 5/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Zahraniční stránky přichází s novinkou z Brazilského webu, který uveřejnil článek o Age of Extinction. Neexistuje žádné potvrzení, zda jsou údaje pravdivé, ale něco z toho již bylo potvrzeno, článek také obsahuje některé detaily z blížícího se filmu.

Cade Yeager (Mark Wahlberg) je ovdovělý vynálezce, který žije na farmě se svojí dcerou Tessou (Nicola Peltze ) a netuší, že jeho dcera chodí s automobilovým jezdcem Shanem (Jack Reynor ). Cade najde kus Cybertronské technologie a vezme ho zpátky na svou farmu, když jí náhodou aktivuje, přivede vládu a cizí nájemné lovce na svoji farmu. Lovci (není jasné, zda jsou spojeni s Decepticony) mají antigravitační zbraně, díky kterým unesou Tessu. V jiné scéně, celá transatlantická výletní loď se zvedne z oceánu a přejede přes rušnou křižovatku, zatímco hlavní hrdinové jsou právě uprostřed automobilové honičky.

Sophia Myles hraje Darcy, Joshuovu (Stanley Tucci) asistentku a archeoložku. Cade, Tessa, Shane, Darcy a Joshua jsou hlavními hrdiny nového filmu. Vedlejší zápletkou filmu, je Shaneho snaha ukázat Cademu, že je dost dobrý pro jeho dceru. Cade oslovuje Bumblebeeho, „Bee“ a uklidňuje ho, když Joshua o něm říká nesmysly, což naznačuje, že by mohl být Bumblebeeho nový majitel. Tituse Wellivera charakter Savoy, je vůdce týmů agentů zaslaných Haroldem Attingerem (Kelsey Grammer), aby chytili hlavní hrdiny.

Další z dabérů známých z předchozí trilogie by se mohl vrátit do nového filmu. Reno Wilson v každém dílu daboval různé Cybertroňany. (Frenzy, Mudflap a Brains). Pokud by tomu tak bylo, je možné že náš malý ex-con Brains přežil situaci v Chicagu a vyráží s novou posádkou. Přidá se k němu i Wheelie? To je otázka zase pro Toma Kennyho. Snad brzy budeme mít další informace.

Novinky ostatní:

V pátek 31. ledna, propuklo v Malajsii Transformers Expo 2014 a bude pokračovat až do 16. února. Na průvodní video se můžete podívat níže.

Novinky figurky:

Toy Fair v Anglii stále pokračuje a my tu máme další informace o nových figurkách. Jedná se o série deluxe Generations a Battle Master toys. U Generation se můžeme postupně těšit na tyto charaktery. Tankor, Crosscut or Rattrap, Waspinator, Scoop, Arcee a Chromia.

Battle Master toys je nová hra pro dva hráče, kteří proti sobě postaví dva roboty a bojují. Startovní dvoj balení, obsahuje charaktery, Optima Prima a Megatrona. Postupně budou přibývat další charaktery, jako jsou: Prowl, Bumblebee, Starscream a Barricade. Skladem je vše naplánované na duben 2014.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4