Transformers týdeník 51,52/2013

Transformers týdeník 51,52/2013

Přinášíme vám poslední novinky v tomto roce, nyní se podívejte, co se tedy ještě v posledních dnech roku 2013 stalo ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Transformers Age of Extinction přijdu už příští rok do kin, už se ale objevily obrázky výrobků s filmovými motivy. Na nichž můžete vidět nové robotí módi Optima, Bumblebeeho a Grimlocka.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Mark Wahlberg udělal krátký rozhovor, ve kterém mluvil také o svém charakteru Cade Yeagerovi. Vysvětlil zde, proč je Cade tak úzkostlivý otec, který nechce, aby jeho dcera chodila s kluky, dokud neabsolvuje školu. Zkušeností je jeho vlastní minulost, kdy jeho manželka otěhotněla, když chodili na střední školu a tedy jí neukončili. Cade dal poté své manželce slib, že nebudou žádní kluci, dokud dcera neodpromuje.

Novinky ostatní:

Největší a neznámější setkání fanoušků Transformers v Americe tzv. Botcon, se příští rok uskuteční od 16. do 22. června v Pasadeně v Californii. Jací známí dabéři zde vystoupí, zatím není jisté, ale jistě to bude stát za to, už jenom z toho důvodu, že příští rok slaví Transformers 30té výroční.

Na další novinky ze světa Transformers se můžetě opět těšit i v Novém roce 2014.