Transformers týdeník 49/2013

Transformers týdeník 49/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Jednou z minulých novinek, byl rozhovor se Steve Jablonsky, který skládá hudbu k filmovým Transformers. A nově chystá hudbu i k Age of Extinction. Ovšem na soundtracku k novým Transformers se zřejmě bude podílet i americký elektro house hudebník Steve Aoki. Ten na svůj profil na Tweeted totiž napsal, že diskutuje při večeři s Michaelem Bayem o nových Transformers.

Aoki v poslední době spolupracoval s Linkin Park a doporučil jim skladbu „A Light That Never Comes“ pro jejich nejnovější album „Recharged.“ Píseň po vydání dosáhla první týden 55 000 stažení, videoklip si můžete prohlédnout níže.

Zatímco v předchozích třech filmech jste si mohli všimnout tzv. „nevhodných vtípků.“ (Například robotí varlata a mnoho dalších…) U čtvrtého filmu se Michael Bay v rozhovoru pro IGN nechal slyšet, že nebudou žádné tyto „nevhodné vtípky“. „Chtěl jsem, aby předchozí tři filmy, byli velmi předměstské a méně v pohodě.“ Řekl Bay.

Následující čtvrtý film popsal jako. „To je více filmové. Zaměřil jsem se na udržení jednoho směru. Tady nebudou žádné vtípky. Byli jsme příliš praštění (v tom posledním).“ Režisér se ještě zmínil o tom, že děj nebude tak kostrbatý, dále zmínil to, že Wahlberg tu bude hrát roli „bláznivého vynálezce“.

V další zprávě se ovšem Michael Bay začal fanouškům omlouvat, hlavně za výrazy, že přechozí filmy jsou ve stylu „méně v pohodě“ a že je Transformers je předměstský film. To nakonec vysvětlil tak, že se to může stát na jakémkoliv americkém dvorku. O tom co bylo „méně v pohodě“ vysvětlil, že mluvil o stylu kamery a tónu filmu. Sám se za žádný z Transformers filmů omlouvat nemusí. Michael Bay dále zmínil to, že na první oficiální trailer se můžeme těšit začátkem února.

Entertainment Tonight Canada přinesla dvě videa z natáčení Age of Extincticon s Markem Wahlbergem a Nicolou Peltz, podívat se na ně můžete níže.