Transformers týdeník 4/2014

Transformers týdeník 4/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

I když jsme si mysleli, že natáčení Age of Extinction je už u konce, tak to přece jenom není pravda. Členové režie se vrátili zpátky do Číny přesně do Wulong národního parku. Bay prohlásil, že tu zrovna točí velkou a hrdinskou scénu s Optimem Primem.

Vzhledem k nedávné změně skript byli členové režie nuceni se vrátit a dokončit natáčení památek z parku, jako jsou tři přírodní mosty, k čemuž potřebovaly dvě helikoptéry. Nakonec byly scény pořízeny a budou použity v Age of Extinction.

A ještě jednou a naposledy, Transformers 4: Age of Extinction není restart, ale pokračování původní trilogie. Tuto informaci znovu upřesnil Lorenzo di Bonaventura. Snad už teď je vše jasné.

Novinky figurky:

Na začátku tohoto týdne začal v Anglii Toy Fair 2014. Hasbro vše zatím pečlivě tají, už se objevilo pár informací z produktů nových figurek a dalšího zboží, jako jsou deskové hry, nebo skútry, je toho více, než se zdá, hlásí zahraniční redakce. Pokud si vzpomenete na jednu naší novinku, kde bylo mluveno o společnosti Nikko, která vyrábí R/C modely aut na dálkové ovládání. Tak vězte, že i modely Optima a Bumblebeeho, zde byly k vidění.

Na Toy Fair byl vysílán trailer k Age of Extincion, kde byl představen i sám Grimlock. Zatím však není tento trailer pro ostatní dostupný. K figurkám k filmu byly zatím potvrzeny tyto charaktery

  • Optimus Prime (Voyager and Leader)
  • Bumblebee
  • Drift (Bugatti Veyron)
  • Crosshairs (nyní máme potvrzené jméno)
  • Lockdown (Lamborghini Aventador LP700-4, další potvrzené jméno)
  • Grimlock ve svém t-rex módu

Série Generations figurek nekončí, byly zde ukázány nové kousky, které dle návštěvníků vypadaly velmi povedeně.

Společnost PALADONE na veletrhu také předvedla své zboží Transformers figurek. Podle jejich zpráv, bude vyrábět 30 figurek, 15 z nich bude postava z dějové linie z uplynulých 30ti let. Dalších 15 bude z nadcházejícího Bayova filmu. Ovšem nakonec se plány změnily a na veletrhu se objevily figurky takto. 10 z G1, 10 z Prime a 10 z Dark of the Moon.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Další informace o novém Transformers zboží přichází z Německa, zde byly předvedeny tři styly z Age of Extinction Optimus a Bumblebee. Magnety na lednici, sochy a přívěsky, které se dají různě kroutit.


Transformers 4


Transformers 4

Nové zboží hlásí i další internetové hračkárny, tentokráte se jedná o svačinové boxy, láhve na pití a speciálně zbroje laser sed s led diodami a zvukovými efekty.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4