Transformers týdeník 37/2013

Transformers týdeník 37/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky ze seriálu:

Zahraničním stránkám se podařilo sehnat kopie materiálů k blížícímu se mu filmu Predacons Rising, který vyjde 8. října na Blu-Ray. Rovněž byl zveřejněn videoklip, který můžete na Blu-Ray také nalézt.

Na blížící se film upozorňuje i nový spot, který se objevuje na kanálu Hub.

Novinky z filmu:

Jakmile se odhalil název Transformers nového dílu, začaly se objevovat rozhovory s herci, kteří jej komentovali. Po Marku Wahlbergovi, o kterém jste si mohli přečíst v tomto týdnu. Přišel na řadu T. J. Miller. Herec v rozhovoru mluvil o svém pracovním vztahu s Wahlbergem a potvrdil jméno své filmové role, Lucas. Miller i přidal perličku, že se mu Mark Wahlberg zmínil o tom, že jeho vlasy hezky voní. Na rozhovor se můžete podívat zde.

V přechozím týdnu jsme vám přinesli další obrázky z natáčení, kde se objevilo tajemné bílé Chevrolet Cameo. Tento automobil nyní pokračuje na natáčení Age of Extinction v Chicagu, zatím ale není jisté, koho by zde měl zastupovat. Na dalších fotografiích jsou k vidění, Hound, Bumblebee, Crosshairs a také vozidlo SWAT patřící Chicagské policii.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Když se objevily první fotografie, na nichž Mark Wahlberg nese na zádech očividně cybertronský meč, začali fanoušci přemýšlet nad tím, co by to mohlo být za meč. Nyní ale už nemáme jeden, ale rovnou pět mečů. Fotografie čtyř nových se nyní objevila na zahraničních stránkách. Zatím není jasné, jak a čím se tyto meče ovládají, ani jaký je jejich účel, to zatím zůstává velkým tajemstvím.


Transformers 4

Novinky ostatní:

Nikko R/C společnost vyrábějíc na dálku řízené modely aut, nyní podepsala smlouvu s Hasbrem na výrobu na dálku řízených modelů vozidel z Transformers vesmíru. Nová linie odstartuje roku 2014 a poběží do roku 2016, první modely by se tedy měli už příští rok objevit na trhu. Nyní už i vy budete moci převzít kontrolu nad svým Autobotem/Decepticonem.