Transformers týdeník 35/2013

Transformers týdeník 35/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky ze seriálu:

Zap2It vydal tiskovou zprávu, ve které Hub udávají vysílání závěrečného filmu Transformers Prime: Beast Hunters – Predacons Rising na 4. října, tedy čtyři dny před vydáním filmu na DVD.

Od prosince je už také možnost zakoupit na amazonu.com Blu-ray třetí série Transformes Prime s podtitulem Beast Hunters.

Novinky z filmu:

Jelikož se Paramount na natáčení Transformers 4 spojil s China Movie Channel a Jiaflix Enterprises, muselo být hned jasné, že se začnou objevovat čínští herci. Nyní už kromě Li Bingbing a Hana Genga známe jména dalších herců. Ti byli vybrani prostřednictvím čínské show, hledání talentů, který byl určen pro amatérské i profesionální herce. Přihlásilo se tam 70 000 soutěžících. Nakonec byli vybraní čtyři herci, kteří budou hrát v Transformers 4 a jsou to, Byron Li, Austin Lin, Candice Zhao a Teresa Daley.


Transformers 4

Nedávno byli zjištěný tři nové, možná názvy pro Transformers 4. Ten se u některých médií do nedávna prezentoval jako „Rise of Galvatron.“ Ale to bylo nakonec označeno za fámu. Nyní tu máme tři nové názvy, z nichž jeden je možným názvem pro nový film, nebo rovnou jsou všechny tyto názvy připraveny pro celou novou trilogii.

  • Transformers: Apocalypse
  • Transformers: Last Stand
  • Transformers: Future Cast

Už od začátku týdne se o tom mluví, ukazují se různé náznaky, ale stále ještě nikdo s určitostí netušil, jak to bude. Řeč je o Dinobotech v Transformers 4. Nakonec to potvrdil sám producent Lorenzo di Bonaventura.

„Nemůžu prozradit specifika, ale můžete si být jistí, že spojení s Dinoboty, dá divákům něco nového. Kromě Optima Prima, Bumblebeeho se vzhled těchto klasických rolí změnil, dnes jsou na světě nejúžasnější, zajímavá auta, která se ve filmu objeví, včetně vozidel v Číně, ať už jste, nebo nejste auto nadšenec, budete se kochat pohledem a budete šokovaní.“

Tím tedy bylo prozrazeno a potvrzeno, že nové auto, stříbrné Aston Martin Vanquish, které se objevilo na natáčení, bude tedy nový Cybertroňan. Na natáčení byly samozřejmě spatřeny i další auta. Na další fotografie z natáčení z Chicaga, kde je i vidět nové, trochu pozměněné logo Transformers 4 se můžete podívat zde.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Produkce navíc uvedla, že Transformers 4, nebude mít více verzí, jako se to stalo u Iron Man 3, ten měl zvláštní vydání v Číně, kde byly přidané scény. Toto se samozřejmě už opakovat nebude, protože tak Iron Man skončil velkým fiaskem v Číně, Transformers 4 tedy bude mít jedinou a to oficiální verzi pro všechny.