Transformers týdeník 33/2013

Transformers týdeník 33/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky na Webu:

Do sekce sběratelství, byla do kategorie Movie, přidána část recenzí.

Novinky ze seriálu:

Skončil nám seriál Transformers Prime s podtitulem Beast Hunters a teď už nám nezbývá nic jiného, než čekat, na očekávaný film Predacons Rissing, který vyjde 8. října 2013. Ovšem na internetu se už objevil první trailer, který nám prozrazuje některé skutečnosti, které nás ve filmu čekají.

Novinky z filmu:

Opět přejdeme k filmovým novinkám, kterých se objevuje opravdu spousta. Minulý týden se začali objevovat videa z natáčení a další videa se stále objevují. Natáčí se v Detroitu a místo bylo navrženo tak, aby sloužilo pro natáčení poslední bitvy.

Opět je to ta stejná scéna, brána z jiného úhlu, vidíte zde Hounda a Bumblebeeho a opět dav utíkajících lidí.

Ta stejná scéna, akorát konečně můžeme vidět nová auta.

Na posledním videu vidíme Marka Wahlberga, který nám ukázal, proč v některých případech, můžete meč přinést i k přestřelce. Možná z důvodu, že meč není jen meč, jak můžete vidět na videu, je v něm prostě více, než se zdá.

U Marka ještě chvíli zůstaneme, s touto nejznámější hvězdou Transformers se často objevují rozhovory na zahraničních stránkách. Novináři se z něho samozřejmě snaží dostat informace o novém filmu a Mark velmi rád odpovídá. Takže jsme se už mohli z jeho úst dozvědět, že Transformers bude restart, krátké pasáže z děje o jeho postavě, nebo to, že si jeho děti zahrají v Transformers. Nově přichází Mark Wahlberg s tím, že Transformers 4 bude samostatný film. No uvidíme, zda to bude muset Michael Bay v nejbližších dnech zase vyvracet.

Jakmile se na filmovém place objeví sanitka, všichni už křičí *Ratchet*, nově se objevil další obrázek sanitky, ale informace ještě nejsou plně jasné, zda je to opravdu on, nebo ne. Na tuto informaci si budeme muset ještě hodnou dobu počkat.


Transformers 4

Další informace je o novém autě, které se objevilo na natáčení, není ovšem jisté, zda se jedná do Cybetroňana, nebo má být někde v pozadí. Stejné dohady se vedou i kolem auta Jacka Raynora u kterého stále není jisté, zda je pouze auto, nebo něco více.


Transformers 4

Na závěr filmových novinek, malé doplnění. Před pár dny jsme vás informovali, že se k Transformers přidala nová herečka Victoria Summer. O její postavě nebyly žádné informace, poté se objevila zpráva, že by měla hrát sekretářku Harolda Attingera (Kelsey Grammer). Nicméně tato zpráva byla vzápětí vyvrácena s tím, že informace se drží pod pokličkou, je tu možnost, že by Vicotria Summer mohla hrát jednu z hlavních rolí, než vedlejších.

Novinky z figurek:

A na úplný závěr krátké video s čím přichází Transformers tentokrát. Už tu máme Kre-O inspirované legem a nově nyní přicházejí Construct-Bots, inspirované zřejmě Bionicle.