Transformers týdeník 31/2013

Transformers týdeník 31/2013

Máme pro vás pár informací ohledně změn na webu a nějaké detaily ze světa Transformers.

Začněme webem, když se podíváte na stránky, hned si můžete povšimnout změny. Zmizeli nám nejvíce komentované články a okno s komentáři bylo rozděleno. Takže teď můžete vidět nejnovější komentáře na webu na fóru současně.

Do hlavní lišty menu byla doplněna sekce sběratelství, jedná se o upravenou sekci recenzí figurek. Recenze jsou přehledně řazeny pod kategoriemi, pod kterými jsou figurky vydávány. Nyní je kompletní kategorie: Generations. Připomínáme, že obsah může být stále aktualizován, dle toho jaké recenze udělá náš sběratelský fanda Jorssk.

Kromě sběratelství tu v hlavní liště menu, přibyla i sekce pro registrované uživatele. Aktualizace bude probíhat postupně, dle našeho času.

Minulý týden skončil 13. dílem 3. seriál Transformers Prime s podtitulem Beast Hunters.
Ale můžeme se ještě těšit na závěrečný souboj, který vyjde na médiích v říjnu tohoto roku.
Již teď máte k dispozici díky Geodarovi, titulky ke všem dílům: vše na http://www.geodar.hys.cz/, zbytek na titulky.com.

Co se týče Transformers 4, tak se na zahraničních stránkách objevilo pár zajímavých věcí.

Natáčení se nyní odehrává v Detroitu, exteriér natáčení se přizpůsobil tomu, aby vypadal jako Hong Kong, ovšem všechno tohle zničí výbuch. Mark Wahlberg s ostatními se poté ukrývají za vozidlem představující Autobota Hounda a za ním jede hned Bumblebee ve své staré podobě.


Detriot


Detriot

Špionážní snímky ovšem zachytili i Marka Wahlberga, který se po place pohyboval s jakýmsi mečem na zádech. Soudě podle vzhledu, to vypadá, že má cybertronský původ. Fanoušci samozřejmě už spekulují a jako první se nabízí možnost, že se jedná o Star Saber.


Star Saber


Star Saber

A jako horkou novinkou tohoto teplého dne, je první podobizna Transformera, který se objevila na zahraničních stránkách. Jedná se o hlavu připevněnou na dlouhé holi, což se používá normálně, například u DOTM fanoušci mohli vidět podobné podobizny Mirage, Wheeljacka, Megatrona, nebo Soundwaveho. Nová tvář má dlouhý fous a zřejmě kouří dýmku, nebo doutník. Snímky zatím nejsou moc kvalitní.


Bot


Bot