Transformers týdeník 1/2014

Transformers týdeník 1/2014

Je za námi první týden v Novém roce 2014 a tedy je čas se podívat, co se v tomto týdnu ve světě Transformers událo.

Novinky na Webu:

Určitě jse si… Pardon technická chyba. Určitě jste si už díky Silvestrovské novince mohli všimnout nové funkce „Prastará Autobotšina.“ Najdete jí v menu pod čtenářskou sekcí, kde je pro vás připravená abeceda tohoto jazyka.

Též v menu pod sběratelstvím naleznete technický slovníček, který bude ještě poustupně doplněn o obrázky.

Novinky z festivalů:

Již je známo, kdy se v Americe uskuteční Botcon, nyní zahraniční stránky přicházejí s termínem Comiconu, ten se letos uskuteční v Texasu. Termín konání připadne na 20. až 22. června, což je s překvapením stejný víkend, ve kterém se pořádá i Botcon.

Třídenní program nabízí setkání se spoustou známých dabéru, mezi nimiž jsou: Gregg Berger (Grimlock, Long Haul, Outback, Jetfire), Neil Ross (Bonecrusher, Hook, Springer, Slag), Alan Oppenheimer (Warpath, Beachcomber, Seaspray), Michael Bell (Prowl, Sideswipe, Scrapper, Swoop) a samozřejmě to nejlepší nakonec Peter Cullen.

Jenom tak pro zajímavost, pro zájemce je připraven speciální balíček za 200$, ve kterém je zahrnuto tří denní vstupné, jeden autogram. Jedna profesionální fotka vás a Petera Cullena s autogramem a vstupné na Petera Cullena Q & A Panel.

Novinky figurky:

Na letošním zahraničním veletrhu hraček, budou odhaleny hračky z blížící ho se Transformers 4, nyní pro vás, ale už máme obrázek, na kterém můžete vidět tři postavy z filmu. Dobře rozpoznatelný Optimus a Bublebee, kteří se teď objevují téměř všude na všem. Ovšem máme tu další postavu, která by podle zahraničních stránek měla znázorňovat charakter Drift.


Transformers 4

Novinky ostatní:

Rok 2014 je pro Transformers velmi významný, zřejmě z tohoto důvodu by někdy během tohoto roku měla vyjít kniha „Já jsem zabil Optima Prima.“ Vzpomínková kniha Rona Friedmana, který sepsal scénář k Transfomers: The Movie, kde v roce 1986 poprvé (od té doby se to stalo jakým si rituálem) zemřel Optimus Prime.

Kniha slibuje fascinující pohled do zákulisí scén, které ovlivnily naše dětství. Ron Friedman tu popisuje nejen práci na Transfomers, ale i na dalších projektech, mimo jiné také mluví o přátelství se Stanem Leem.