Transformers týdeník 40,41/2014

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

V Hollywoodu u slavného čínského divadla před několika týdny vnořil své ruce do cementu Petr Cullen, aby zde zanechal svůj podpis. Kromě toho mu zde byla vztyčena i socha Optima Prima ve verzi Age of Extinction. Samotné to může být bráno jako pocta k 30. výročí Transformers, ale i tomuto skvělému muži, který prostě už k postavě Optima od Generation 1 neodmyslitelně patří.

Transformers Peter Cullen 1 Transformers Peter Cullen 2 Transformers Peter Cullen 3

Oficiální Transformers Kre-O Youtube kanál nahrál rozšířenou verzi parodie na trilogii Transformers v podání malých Kreonů.

Novinky Komiksy:

Vzpomínáte si na novinky, kde jsme psali, že IDW chce vydat komiks „How To Ride A Dinobot“? Název měl být parodií na „Jak vycvičit draka“ jehož druhý díl v tu dobu byl v kinech. První díl komiksu již vyšel a pro všechny je k dostání zdarma na oficiálních stránkách Hasbra. Pokud máte zájem si přečíst něco bláznivého, můžete zde.

Novinky figurky:

Na příští rok je připravený nový Transformers seriál Robots in Disguise a už nyní Hasbro představuje nové figurky, které se k seriálu pojí. Zatím se jedná o figurky s jednoduchou transformací, Legend, Warrior Class a One-step changers, ale díky nim máme představu, s čím můžeme v novém seriálu počítat.

Figurky Robots In Disguise Warrior Class jste měli možnost vidět v předchozím příspěvku o novém seriálu. Jsou mezi nimi: Optimus Prime, Strongarm, Grimlock a Drift.

Mezi Robots In Disguise One-step changers figurky patří: Strongarm, Grimlock, Bumblebee a Steeljaw

Robots In Disguise One-step changers-Strongarm Robots In Disguise One-step changers-Grimlock Robots In Disguise One-step changers-BumblebeeRobots In Disguise One-step changers-Steeljaw

A jako poslední tu jsou: Robots In Disguise Hyperchange Heroes Grimlock

Robots In Disguise Hyperchange Heros Grimlock

a Legion figurky, mezi něž patří: Bumblebee, Sideswipe, Grimlock a Steeljaw.

Robots In Disguise Legion Bumblebee Robots In Disguise Legion SideswipeRobots In Disguise One-step changers-SteeljawRobots In Disguise Legion Grimlock

Na detailnější fotografie figurky z Transformers: Generations Deluxe Arcee se můžete podívat níže.

Generation Arcee 1 Generation Arcee 2 Generation Arcee 3

Novinky videa:

A další video na novou postavu představilo i Angry Birds, tentokrát se jedná o Grimlocka.