Transformers týdeník 38,39/2014

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Otázky kolem toho, zda Michael Bay zaujme své místo na režisérském křesle, ještě nejsou zodpovězeny. Za Michaela Baye se postavil i Petr Cullen, alias Optimus Prime, aby se i v Transformres 5 ujal režie.

Paramount zveřejnil video z Age of Extinction – tisková konference za volantem. Zde lidé z médií dostali šanci vyzkoušet si filmové „Autoboty“ na závodní dráze.

V blízkých dnech, přesněji 7.10.2014, vychází Transformers: Age of Extinction Score od Steva Jablonskyho.

Novinky ostatní:

A teď jedna smutná zpráva – 16.9.2014 nás opustil další dabér z Genearation 1 a to Buster Jones, který propůjčil svůj hlas Blasterovi. Fanoušci měli poslední možnost se s ním vidět na Botconu 2012. Buster Jones kromě Transformers pracoval i na G.I.Joe a věnoval se hudbě, bylo mu 71 let.

BC12-Buster_Jones

17.9.2014 tomu bylo přesně 30 let, kdy se do vysílání amerických televizí poprvé dostal první seriál Transformers, dnes označován jako Generation 1. První epizoda nesla název „More than Meets the Eye part 1“. I po 30 letech patří Generation 1 k nejoblíbenějším seriálům z celkové série Transformes vůbec a díky ní vznikly další projekty z řad filmů, seriálů, her a komiksů.

Novinky hry:

Angy Birds pokračuje s představováním dalších charakterů, tentokrát tu máme Lockdowna a Bumblebeeho.

Termín vydání Transformers: Angy Birds byl stanoven na 15.10.2014 pro iOS, pro Android je termín 30.10.2014 a zde pro vás máme herní trailer, abyste věděli na co se připravit.