Transformers týdeník 36,37/2014

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Na zahraničních stránkách se objevila dvě nová videa ze zákulisí k Age of Extinction. Na jednom můžete vidět exklusivní záběry z natáčení výbuchů z části Hongkongu – udělejte si sami názor na to, jak to asi na takovém natáčení musí vypadat. V druhém videu pohovoří Sophia Myles o roli Stanlyho Tucciho.

Novinky figurky:

Tuhle sošky od Prime 1 Studio jste už měli možnost zde v několika předešlých novinkách vidět, ale jelikož se jedná o opravdu skvěle odvedenou práci, tak potom není důvod, proč se nepodívat ještě jednou na detailnější fotografie. Pokud byste rádi viděli další fotografie, stačí se podívat sem.

Prime-1-Studio-Grimlock-Optimus-Prime02 Prime-1-Studio-Grimlock-Optimus-Prime03Prime-1-Studio-Grimlock-Optimus-Prime04Prime-1-Studio-Grimlock-Optimus-Prime01

Dinobotí vlna se dostala i do Kre-O, do nových Wave 3 se dostanou všichni čtyři Dinoboti, kteří se nám představili ve filmu – Grimlock, Slug, Strafe, Scorn. Jedná se Kreony s alternativními díly a různě vyměnitelnou rytířskou zbrojí.

Kre-O GrimlockKre-O SlugKre-O Strafe  Kre-O Scorn

Angry Birds tentokrát představilo ve svém videu vůdce Autobotů Optima Prima.

Že nejenom do seriálů a filmů je potřeba práce dabérů se můžete přesvědčit v tomto videu, kde můžete vidět, jak vypadá namlouvání figurek, které půjdou do prodeje.