Transformers týdeník 30,31/2014

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

The Wrap reports přináší zprávu o tom, že Paramount Pictures prodloužil svoji smlouvu s Michaelem Bayem o další tři roky. Brad Grey, předseda představenstva Paramount a generální ředitel se nechal slyšet, že Michael Bay je jeden z nejoblíbenějších filmových tvůrců naší doby a velmi se těší na spolupráci.

Age of Extinction již totiž ve světě vydělal neskutečnou 1 miliardu dolarů. Sám Bay je též ze spolupráce s Paramount Pictures nadšený, ovšem práce na dalším Transformers filmu ještě není potvrzená.

Novinky figurky:

Na našem profilu na Facebooku jste mohli najít odkazy z Prime Studia, které vytváří sošky a jejich novinkou bylo odhalení Optima jedoucího na Grimlockovi. Nyní pro vás máme pár fotografií z letního Wonderfestu v Japonsku, kde byly další sošky k vidění.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Na Wonderfestu byly vystaveny i připravované figurky, mezi něž patří i Arcee a Elita-1 z Generation 1, Zarack a Black Zarack, které můžete znát též z Generation 1 nebo z volného japonského pokračování Headmasters. Tyto kousky jsou netransformující se a slouží pouze pro sběratelské účely.


Generations


Generations


Generations

Playskool, dceřiná společnost Hasbro, zveřejnila reklamu Mr. Potato head (Toy Story, Pan Brambůrek), reklama kopíruje některé scény z Age of Extinction.