Transformers: Bumblebee – nové informace 6/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Zahraniční stránky nám přinesly další řadu novinek, jednou z nich je informace, že v Bumblebee movie budou jenom čtyři roboti. Bumblebee a dále pak, jak už jsme zmínili posledně, červený Decepticon. V kurzu jsou tedy ještě dva neznámí Transformeři.

Další novinkou je informace od Steva Jablonskyho, který uvedl, že možná nebude míti dostatek času na produkci hudby k filmu. Jablonsky si dále myslí, že film by mohl mít premiéru spíše v létě 2018, než na Vánoce 2018.

K hereckému týmu se dále připojil bratr Hailee Steinfeld, Griffin Steinfeld. Tento je znám jako profesionální závodní jezdec v okruhu NASCAR, roli má zatím neurčenou. Další herec který se připojil k týmu je John Ortiz, toho můžete znát například z filmů, Rychle a zběsile 6, nebo Kong: Ostrov Lebek. Jeho role je též zatím neurčena.

;

11. listopadu se na zahraničních stránkách objevila informace, že proběhla závěrečná párty a většina herců se pochlubila příspěvky na sociálních sítích se slovy, že dnes je poslední den natáčení Bumblebee movie. Rovněž se na této párty objevila i ukázka hlavy Bumblebeeho.

     

Natáčení je nyní u konce a je čas na přestávku. V blízké budoucnosti se jistě objeví další informace a také i trailer, i když nemáme počítat s tím, že by to bylo jako tradičně na Superbowl. Zatím stanovená premiéra filmu je 21.12.2018.

A na závěr se podívejte na concept arty z The Last Knight.