Transformers: Bumblebee – nové informace 1/2018

A máme tu rok 2018, což také mimo jiné znamená, že nás letos ke konci roku čeká další Transformers film, Bumblebee movie. Pojďme se tedy společně podívat na nové informace, které přinesly zahraniční stránky.

V prosinci se objevilo několik rozhovorů s herečkou Hailee Steinfeld alias Charlie. Ta uvedla, že pokud se Bumblebee vyvede dobře, mohly by vzniknout další Transformers spin-off filmy. Podle jejích slov, se teprve ukáže jak tento film lidé přijmou. Haileen si též pochvalovala práci režiséra filmu Travise Knighta a jeho tvůrčí přístup.

Její postava Charlie, je velmi ovlivněna hudbou. Děj se odehrává v 80. letech a hudba z této doby má velký vliv na film.

Empire Magazine zveřejnil propagační fotku k filmu s Haileen s Volkswagen Beetle. Společnost Paramount Pictures poté k propagační fotce vydala krátkou tiskovou zprávu.

Na útěku v roku 1987 se Bumblebee nachází na vrakoviště na malé kalifornské pláži. Charlie je právě 18. let a snaží se najít si své místo ve světě, objeví bitvou zjizveného a zlomeného Bumblebeeho. Když ho oživí, rychle zjistí, že to není žádný obyčejný, žlutý VW brouk.

Hailee Steinfeld však není jediná se kterou se uskutečnil rozhovor, herec a zápasník John Cena se též vyjádřil k novému filmu Bublebee. Tento uvedl, že Bumblebee movie je „nádherný reboot.“

Hailee uvedla, že by po vzoru Bumblebee movie, mohli vzniknout další spin-offy a ukázat tak další směr Transformers filmů. Režisér předchozích Transformers filmů Michael Bay rovněž oznámil, že Transformers vesmír bude směřovat zcela novým směrem. Tento náhlý pokles informací může znamenat, že pro filmovou sérii probíhají nové neznámé plány.

Zatím se očekává další potvrzení této teorie. Premiéra filmu je stanovena na 21.12.2018.