Transformers: Bumblebee – nové informace 1/2017

Před několika týdny jsme měli možnost vidět premiéru Transformers: The Last Knight u kterého není zatím jasné, jak se vlastně povedl. Jedni ho označují za nejlepší film ze série Transformers, druzí jako nejhorší.

Teď ovšem nechme stranou spekulace ohledně The Last Knight, a podívejme se na nový projekt, který nás čeká v příštím roce, Transformes: Bumblebee.

Jedna z mála věcí, které jsme ještě před The Last Knight věděli, bylo že se děj bude odehrávat v 80. letech a budeme sledovat Bumblebeeho dobrodružství než potkal Sama Witwickyho. A zatím jediná potvrzená herečka byla Hailee Steinfeld.

Informace kolem nového filmu se však po The Last Knight začínají objevovat, a tak již víme, že máme dalšího potvrzeného herce. Tím je Jorge Lendenborg Jr., tuto začínající novou hvězda jste mohli vidět například v nejnovějším filmu Spiderman: Homecoming, kde si zahrál postavu Jasona. Jorge bude hrát po boku Haileen jako mechanik na škole, další informace o jeho roli zatím nejsou známy.

jorge-lendenborg-jr

A to ovšem není všechno, Hollywood Reporter přinesl podrobný seznam dalších herců a hereček, kteří se připojí k mladé dvojici Jorge a Haileen pro nadcházející film. Ve velké většině se jedná o nové vycházející hvězdy.

Jason Drucker
Abby Quinn
Rachel Crow
Ricardo Hoyos
Gracie Dzienny

Collider.com vyzpovídal producenta filmu Lorenza di Bonaventuru, který se podělil o pár informaci k filmu o Bumblebeem.

„Cílem tohoto filmu je vyvíjet více času s menšími roboty a vrátit se zpět do roku 1985 a vrátit se zpět k původnímu dědictví Generation 1.“ Řekl Bonaventura. Na nový film byl najat režisér Travis Knight (Kubo a kouzelný meč), který je velice odlišný od Michaela Baye. Podle Bonaventury mu nový film připomíná animovaný film z roku 1999, The Iron Giant (Železný obr).

A na závěr se můžete ještě podívat na concept arty z The Last Knight.

Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Barricade-001 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Barricade-002 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Bumblebee-001 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Bumblebee-002 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Cade-Yeager-001 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Cade-Yeager-002 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Daytrader-001 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Hound-001 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Optimus-Prime-001 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Optimus-Prime-002 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Optimus-Prime-003 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-Submarine-001 Transformers-5-The-Last-Knight-Mark-Yang-TRF-001 Transformers-The-Last-Knight-Concept-Art-Canopy-003 Transformers-The-Last-Knight-Concept-Art-Cybertron-001 Transformers-The-Last-Knight-Concept-Art-Daytrader-001 Transformers-The-Last-Knight-Concept-Art-Drift-Mohawk-001 Transformers-The-Last-Knight-Concept-Art-Unicron-001 Transformers-The-Last-Knight-Concept-Art-Unicron-002