Transformers 5 – nové informace 7/2016

Máme tu pro Vás další novinky z natáčení nových Transfomers: The Last Knight. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

A začněme informacemi o nových charakterech pro The Last Knight. Prvním z nich je Decepticon Onslaught jehož módem je zelený truck Westerstar.

Transformers-5-The-Last-Knight-Onslaught

A druhým je Autobot Hot Rod, jež je Bumblebeeho bratrem ve zbrani, toho můžete vidět už v robotím módu.

TF5-Hot Rod

Rovněž byly zveřejněny desingy robotích módů dalších, nám známých charakterů z předchozího filmu a také pár nováčků, o kterých jsme Vás už informovali v předchozích novinkách. Na obrázcích si můžete všimnout, že někteří Transformeři změnili pro připravovaný film desing.

TF5 - Megatron TF5-Barricade TF5-Bumblebee Tf5-Drift TF5-Hound TF5-Sqweekstransformers-5-crosshairs

Zahraniční stránky zveřejnily několik fotografii alt módů již výše zmíněných Transformerů, které měli možnost vidět na setkání v Michiganu. Pod obrázky se můžete podívat na pár videí ze stejné akce ve kterých můžete vidět alt mód Optima v celé kráse, zvenku i zevnitř.

TF5-set-visit (1) TF5-set-visit (2) TF5-set-visit (3) TF5-set-visit (4) TF5-set-visit (5) TF5-set-visit (6) TF5-set-visit (7) TF5-set-visit (8) TF5-set-visit (9)

A na závěr ještě novinka z natáčení, zítřkem počínaje začínají Transformers natáčet po Evropě. 22.08 se začne natáčet ve Skotsku, dále se bude pokračovat v Anglii, na Islandu a dalších místech. Tak uvidíme, kam až se Transformers nakonec dostanou.