Robots in Disguise – novinky 2/2016

Po delší době se vám opět hlásíme s novinkami ohledně seriálu Robots in Disguise.

V květnu nám zatím seriál Robots in Disguise skončil poslední epizodou „Decepticon Island (Part 2)“. Podle posledních zpráv měl seriál skončit 2. sérii, ovšem nyní zahraniční stránky přichází s informacemi, že se přece jenom dočkáme 3 série. Na zahraničních stránkách se už dokonce objevila i poplašná zpráva, že by seriál mohl mít i 4 série.

A zdá se, že se ve 3. sérii dočkáme dalších postav, jelikož zahraniční stránky oznámily, že k seriálu přicházejí další dabéři. Ian James Corlett (Beast Wars – Cheetor) a Christopher Swindle (Transformers Devastation game – Wheeljack), který uvedl, že bude dabovat Transformera s „velkými zuby a ploutví“.

A poslední indícií, že se přece jenom 3. série dočkáme je trailer, který byl promítán na Comic-conu v San Diegu.

Constance Zimmer (Strongarm) nedávno zveřejnila na svém Twitteru fotografii z dabování Robots in Disguise. Ve studiu je společně s Willem Friedlem (Bumblebeem), Darrenem Crissem (Sideswipe) a Troyem Bakerem, který dabuje Steeljawa. Z posledního dílu víme, že Steeljaw utrpěl drtivou porážku. Účast Troye Bakera na dabování, však může znamenat, že se Steeljaw vrátí, nebo bude dabér pracovat na úplně nové postavě. Samozřejmě se nakonec však může ukázat, že se jedná o starší fotografii.

troy-baker-in-rid-filming

Další série Robots in Disguise by se snad tedy mohla v nejbližší době objevit, o dalších novinkách Vás budeme informovat.