Transformers Silvestr 2020

Rok 2020 se blíží ke svému konci, než však skončí, pojďme si ho rychle zrekapitulovat.

Bohužel celý rok 2020 byl postižen Covidem-19, který se podepsal na celém světě a na tom filmovém ještě více, všechny práce na připravovaných projektech se zastavily a svět tak nějak zpomalil. Nebylo samozřejmě moc novinek, které bychom vám mohli nabídnout, ale snažili jsme přinést i to málo, co se v Tranformers světě objevilo.  

Na jaře 2020 se začala vysílat třetí řada seriálu Cyberverse, ta měla 26 dílů, které nakonec ukončily seriál, aby se mohlo začít s dalším projektem.

Ten se ohlásil velmi brzy, jednalo se o seriál War for Cybertron Trilogy a první série s názvem Siege, se měla začít vysílat Netflixu od června. Nakonec kvůli koroně, byla premiéra stanovena na konec července.

Svět TF komiksů také nezahálel a kromě stávající série, nám naservíroval pár crossoverů, jako např. Transformers x My Little Pony Friendship in Disguise, Transformers Vs. The Terminator a Transformers x Back To The Future.

V březnu proběhl v Liverpoolu Comic Con, kde se uskutečnila přednáška, kde se společně sešli Peter Cullen a Frank Welker.

A poslední novinky jsem se dočkali před koncem roku, kdy bylo ohlášeno, že 30.12.2020 se plánuje premiéra druhé série WfC Trilogy s názvem Earthrise.

Bohužel kvůli koroně putovala spousta projektů do trezoru a některé tam možná zůstanou napořád. Zda se v příštím roce dočkáme nějakých novinek o připravovaném hraném filmu, je zatím ve hvězdách. V příštím roce bychom se ovšem mohli dočkat třetí série WfC, a určitě ani komiksy nezůstanou pozadu.

Do Nového roku vám přejeme hodně štěstí a hlavně zdraví. Doufáme, že rok 2021 bude lepší, než 2020 a že se společně dočkáme dalších novinek ze světa Transformers o kterých vás i nadále budeme informovat.

Šťastný nový rok 2021 vám přeje administrační tým TF.