Transformers 5 – nové informace 6/2016

Máme tu pro Vás další novinky z natáčení nových Transfomers: The Last Knight. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

A hned na začátek tu máme dalšího nového potvrzeného herce, tím je Santiago Cabrera, znát ho můžete například ze seriálu Hrdinové, kde ztvárnil Isaaca Mendezu.

Santiago-Cabrera-Transformers-5-The-Last-Knight

V Age of Extinction jsme se seznámili s novými Autoboty a jedním z nich byl i Drift. Michael Bay nyní odtajnil jeho nový mód pro The Last Knight. Nový Drift bude mít mód Mercedes AMG GT R oproti původnímu Bugatti Veyron, změní i barvu, takže bude spíše podobný Driftovi z Robots in Disguise.

Transformers-The-Last-Knight-Drift

Oficiální Instagram Transformers: The Last Knight sdílel několik obrázků z natáčení, které probíhalo v Detroitu. Opět zde můžete vidět propagandistické plakáty proti Autobotům. Je zde i několik dětí včetně Isabel Moner alias Izabely.

Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-1 Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-2 Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-3 Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-4 Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-5 Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-6 Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-7 Transformers-5-Detroit-Packard-Plant-8

Jednou z posledních zpráv bylo, že se do The Last Knihgt vrátí i Decepticon Baricade, na oficiálním Transformers Twitter účtu se s ním objevilo i krátké video, na které se můžete podívat zde.

A na závěr tu máme velkolepý Transformers bilboard, který je vystavený v New Yorku a láká lidi na připravovaný film. Vidět na něm můžete Optima, který bojuje proti drakovi (trojhlavému drakovi?). V pozadí vlaje Decepticonská vlajka vyvěšená na vrcholku kosmické stanice nebo nějakého druhu lodě. Zdá se že obsazení „zlé“ strany bude v The Last Knihgt velice zajímavé.

TLK-Billboard (3)TLK-Billboard (2)TLK-Billboard (1)