Prime Wars Trilogy – nejnovější informace 1/2017

Dnešního dne byl v Anglii odvysílán poslední díl „Robots in Disguise“. V Americe se tento poslední díl bude vysílat až příští týden, ale nyní je jasné, že toto byla definitivně poslední epizoda seriálu. Než však se objeví přímé pokračování „Cyberverse“, pojďme se podívat ještě na další projekt.

Prime Wars Trilogy, série krátkých web seriálů se dočkala pokračování, v minulém roce se nám představila poprvé s projektem Combiner Wars. Zde jsem měli možnost sledovat Windblade a její cestu za ukončením války Combiners.

Ovšem tímto nekončí, nyní se na Cybertronu probudili Titáni a jeden z nich Trypticon, začne planetu ničit. Pro boj s Trypticonem svolá Windblade další Transformery, aby společně vzkřísili „starého spojence“. A zatímco někteří mohou býti událostmi navždy změněni, jiní tento boj mohou zaplatit životem.

Taková jsou úvodní slova k novému web seriálu Titans Return (Návrat Titánů). Projekt bude startovat 14.11.2017 v krátkých deseti epizodách, tak jak jsme byli zvyklý u Combiner Wars.

Jelikož se tento čas blíží je jasné, že další novinky na sebe nenechají dlouho čekat. Jednou z nich je i nový plakát k seriálu na kterém je uvedené jméno Emissary, Transformers, který sedí ve stíhačce, kterou bude zřejmě Winblade, oba dva utíkají z místa, kde právě řádí Trypticon. Emissaryho dabuje Jason David Frank, jak si můžete všimnout tento Transformers je zelené barvy, což je narážka na to, že Frank hrál zeleného Power Ragnera (Tommy Oliver) ve stejnojmenném seriálu z 90. let.

A ještě malá perlička, jednou z nových postav v seriálu bude i Autobot Perceptor, tato postava však není neznámou a od Generation 1 se v seriálech někdy objevuje. Dabér který mu propůjčí hlas, bude Will Wheaton, kterého můžete znát například ze seriálu „Teorie velkého třesku“, kde hraje sám sebe.

Další video z přípravy web seriálu můžete shlédnout zde.

A na závěr, pokud byste si chtěli připomenout předchozí web seriál Combiner Wars, můžete prostřednictvím Youtube na oficiálních stránkách Hasbra.